Professionalitat i confiança des de l'any 2011

Vázquez & Viñuales Advocats és una firma nascuda a la ciutat de Tarragona fruit del nostre compromís amb l'advocacia i els nostres clients. 


Qui som

Vázquez & Viñuales Advocats sorgeix de l’amistat i col·laboració entre els advocats Oriol Vázquez i Rubén Viñuales i la seva ferma voluntat de crear un bufet jove i professional per assessorar, defensar i representar a la província de Tarragona.

 

Fundat a l’agost de 2011 després d’anys d’experiència professional d’ambdós en altres despatxos professionals, estem orgullosos d’ ésser un bufet de referència i de poder garantir als nostres clients un espai de confiança i un servei eficient i lleial per la solució dels seus problemes.

 

El nostre leitmotiv

Exercim la nostra professió des del respecte als valors que defineixen l’advocacia a Catalunya i Espanya: independència, llibertat, confiança, integritat, secret professional, companyonia, lleialtat i bona fe. Són aquestes idees les que ens motiven dia a dia a continuar la nostra tasca cercant sempre el millor resultat pels nostres clients. 

El nostre equip